perjantai 1. helmikuuta 2013

Vadelma-sacher

Näitä vadelmasachereita tulee nyt tehtyä nyt niin usein, etten aina pysy kärryillä olenko jo kakun postannut vai en :) No, arkipäivän syntymäpäiväjuhlaan valmistui tämä suklaaherkku tuossa viikko pari sitten:


Kakun olen ristinyt sacheriksi lähinnä sen takia, että on yhtä suklaisen makea, muuten en ole mitenkään tavoitellut esikuvakakkunsa koostumusta. Pohjana on suklaakakkupohja, täytteenä suklaamousse ja kaverina marmeladikerros, joka tässäkin kakussa hyvin mukaan sopiva vadelmamarmeladi, herkkua!

Pinta olisi toki sileämpi, jos alle laittaisi kreemin, mutta jotenkin tämä kotikutoinen suklaapinta vetoaa minuun, ja niin olen antanut pinnan pysyä rosoisena :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti